Kennismaken

Ik wil me graag even aan u voorstellen.

Ik ben Elise Leeuwenkuijl-ter Haar, geboren in Reutum een klein dorpje dichtbij Ootmarsum. Samen met mijn man Ton ontvangen wij al vanaf 1998 met veel plezier veelal onze vaste gasten, die het mooie Twente willen ontdekken.

 

Twente ligt in het oosten van Nederland, in de provincie Overijssel met de grote steden Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo. Het is bijzonder dat veel Nederlanders het plaatsje Ootmarsum in Twente al kennen ondanks dat het zo’n klein stadje is. De Ootmarsummers zijn daar trots op!

De KateekerIn deze mooie omgeving bieden wij u ons vakantiehuis-bungalow aan, genaamd: ‘de Kateeker’, het Twentse woord voor eekhoorn. Gebouwd in een groene en bosrijke omgeving. Dus niet op een groot luxueus vakantiepark of een drukke camping. Ons vakantiebungalow ligt iets buiten het stadje Ootmarsum in de vrije natuur dichtbij de Kuiperberg.

Vanaf de Kuiperberg, vrijwel het hoogste punt van Twente, kunt u genieten van prachtige vergezichten. Hier ervaart u ruimte en rust. ‘De Kateeker’ biedt u maximale privacy en is geschikt voor 5 personen. Onze vakantiebungalow is te boeken voor periodes van minimaal 1 week (in het vóór- of naseizoen ook mogelijk voor weekend- of midweek.)

Indeling: royale gezellige woonkamer met comfortabele zithoek rond ’n heerlijke gas-openhaard, plus ’n TV – radio – dvd-speler. Wifi is gratis beschikbaar. U beschikt over een open keuken met daarin vrijwel alles wat u nodig heeft. Twee slaapkamers met een tweepersoons bed plus een kleine slaapkamer met ’n nieuw 1 persoons bed.

Uiteraard beschikt u over een goede douche en toilet. Alles is gelijkvloers en centraal verwarmd. Het is een prachtige vakantieplek vooral voor ouderen. De vakantiebungalow beschikt over een mooie tuin (ruim 600 m2) passend in de omgeving. Vanuit de woonkamer kijkt u aan de achterkant uit over viswater, een leemput van een voormalige steenfabriek, grenzend aan de tuin.

Aan de voorkant is een overdekt terras waar u heerlijk kunt ontbijten in de ochtendzon.

Heeft u zin om te wandelen of te fietsen, u bent vrijwel direct in het open veld en u kijkt over het weidse Twentse essenlandschap. Wanneer u wilt winkelen of uit eten wenst te gaan, dan is het centrum van Ootmarsum dichtbij.  Het bekende Twentse natuurgebied ‘het Springendal’ is in de nabijheid.

Kortom:”voor elk wat wils”