Kennismaken

Ik wil me graag even aan u voorstellen.

Ik ben Elise Leeuwenkuijl, geboren in Reutum een klein dorpje dichtbij Ootmarsum. Samen met mijn man Ton ontvangen wij, met veel plezier onze gasten die het mooie Twente willen ontdekken.

Twente ligt in het oosten van Nederland, in de provincie Overijssel met de grote steden Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo. Het is heel bijzonder dat veel Nederlanders het plaatsje Ootmarsum in Twente al kennen ondanks dat het zo’n klein stadje is. De Ootmarsummers zijn daar trots op!

De KateekerIn deze mooie omgeving bieden wij u onze twee vakantiebungalows aan, genaamd: ‘de Kateeker’ en ‘de Boomklever’. Gebouwd in een groene en bosrijke omgeving. Dus niet op een groot luxueus vakantiepark of een drukke camping. De 2 vakantiebungalows liggen iets buiten het stadje Ootmarsum in de vrije natuur dichtbij de Kuiperberg.

Vanaf de Kuiperberg, vrijwel het hoogste punt van Twente, kunt u genieten van prachtige vergezichten. Hier ervaart u ruimte en rust. ‘De Kateeker’ en ‘de Boomklever’ bieden u maximale privacy en zijn geschikt voor 5 tot 6 personen en zijn qua indeling gelijk. Onze vakantiebungalows zijn te boeken voor periodes van minimaal 1 week (in het vóór- of naseizoen ook voor weekenden of midweken te boeken).

Indeling: royale gezellige woonkamer met comfortabele zithoek rond de gas-openhaard, met TV, radio, dvd-speler. Wifi is gratis beschikbaar. U beschikt over een moderne open keuken met daarin vrijwel alles wat u nodig heeft. Twee slaapkamers met ‘n tweepersoonsbed plus een kleine slaapkamer met ‘n stapelbed.

Uiteraard beschikt u over een goede douche en toilet. Alles is gelijkvloers en centraal verwarmd. Het is een prachtige vakantieplek vooral voor ouderen. Beide vakantiebungalows beschikken over een prachtige tuin (plm. 600m2) met veel bloemen, bomen en struiken. Vanuit de woonkamer kijkt u direct over het viswater.

Heeft u zin om te wandelen of te fietsen, u bent vrijwel direct in het open veld en u kijkt over het wijdse Twentse essenlandschap. Wanneer u wilt winkelen of uit eten wenst te gaan, dan is het centrum van Ootmarsum dichtbij. Binnen enkele minuten wandelt of fietst u in het bekende Twentse natuurgebied, ‘het Springendal’. Kortom de omgeving van Ootmarsum is een waar eldorado voor natuurliefhebbers.