Kennismaken

Ik wil me graag even aan u voorstellen.

Ik ben Elise Leeuwenkuijl-ter Haar, geboren in Reutum een klein dorpje dichtbij Ootmarsum. Samen met mijn man Ton ontvangen wij al vanaf 1998 met veel plezier onze gasten. Nieuwe gasten maar vooral ook gasten die we al jaren op rij mogen verwelkomen. Allemaal mensen die willen genieten van het mooie Twente.

Twente ligt in het oosten van Nederland, in de provincie Overijssel met de grote steden Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo. Het is bijzonder dat veel Nederlanders het plaatsje Ootmarsum in Twente al kennen ondanks dat het zo’n klein stadje is. De Ootmarsummers zijn daar trots op!

De KateekerIn deze mooie omgeving bieden wij u ons vakantiehuis-bungalow aan, genaamd: ‘de Kateeker’, het Twentse woord voor eekhoorn. De bungalow is gebouwd in een groene en bosrijke omgeving. Dus niet op een groot luxueus vakantiepark of een drukke camping. Ons vakantiebungalow ligt net iets buiten het stadje Ootmarsum in de vrije natuur, dichtbij de Kuiperberg.

Vanaf de Kuiperberg, vrijwel het hoogste punt van Twente, kunt u genieten van prachtige vergezichten. Hier ervaart u ruimte en rust. ‘De Kateeker’ biedt u maximale privacy en is geschikt voor 5 personen. Onze vakantiebungalow is te boeken voor periodes van minimaal 1 week (in het vóór- of naseizoen ook mogelijk voor weekend- of midweek.)

Indeling: royale gezellige woonkamer met comfortabele zithoek rond ’n heerlijke gas-openhaard, plus ’n moderne TV en ’n Bose radio. Wifi is gratis beschikbaar. U beschikt over een open keuken met daarin vrijwel alles wat u nodig heeft. Twee slaapkamers met een tweepersoons bed plus een kleine slaapkamer met ’n nieuw 1 persoons bed.

Uiteraard beschikt u over een goede douche en toilet. Alles is gelijkvloers en centraal verwarmd. Het is een prachtige vakantieplek vooral voor ouderen. De vakantiebungalow beschikt over een mooie tuin (ruim 600 m2) passend in de omgeving. Vanuit de woonkamer kijkt u aan de achterkant uit over viswater, grenzend aan de tuin. Dit viswater is feitelijk ’n oude leemput/kleigat van een voormalige steenfabriek.

Aan de voorkant is een overdekt terras waar u heerlijk kunt ontbijten in ’t ochtendzonnetje.

Heeft u zin om te wandelen of te fietsen, u bent vrijwel direct in het open veld en u kijkt over het weidse Twentse essenlandschap. Wanneer u wilt winkelen of uit eten wenst te gaan, dan is het centrum van Ootmarsum dichtbij. Het bekende Twentse natuurgebied ‘Het Springendal’ ligt ook nabij het stadje.

Kortom: ‘voor elk wat wils’